Voeding

VOEDINGS COACHING

Naast bewegen is voeding een essentieel onderdeel om je energieker te voelen en een fittere versie van jezelf te creëren. Om dit te bereiken, zijn deze drie pijlers van belang: EET, BEWEEG en RELAX.

Training Unit biedt een programma van voedingscoaching aan om hierbinnen de perfecte persoonlijke balans te bereiken. Bij personal training vormt dit een standaard ondersteuning. Losse voedingscoaching is als pakket voor iedereen beschikbaar. Het pakket start met een intakegesprek, waarna wekelijks een evaluatie volgt. Het bewegen (sporten) kun je naar eigen behoefte invullen via bestaande groepslessen: een financieel laagdrempelige manier om fitter te worden.

01

De balans en energie terugvinden

Het toverwoord is balans. En om de balans tussen eten, bewegen en relaxen te vinden, heb je één ding nodig: motivatie. Ben je gemotiveerd om jouw levensstijl aan te passen? Dan helpt voedingscoaching van Training Unit je die motivatie een boost te geven. Als een flinke stoot adrenaline, en dat smaakt gegarandeerd naar meer.

02

Fit worden en blijven

Het gaat erom dat je je leefstijl omgooit waardoor je fit wordt en vooral blijft. Het goede nieuws: je hoeft geen topsporter te zijn om die drijfveer te vinden. Bovendien zorgt voedingscoaching voor dat ene zetje in je rug. En dat doen we door voor jou de perfecte balans te vinden tussen eten, bewegen en relaxen.

03

Eet

Wat kun je het beste eten voor een gezondere leefstijl? Training Unit draait binnen een gespecialiseerd softwareprogramma wekelijks een gepersonaliseerde voedingslijst voor je uit, compleet met simpel te bereiden recepten.

04

Tijd voor actie!

Met voedingscoaching van Training Unit ga je onder begeleiding van een professional aan de slag met een gezondere, actieve leefstijl wat je gegarandeerd meer energie gaat opleveren.