Personal Training

Personal Training

Personal Training

Personal Training en voedingscoaching

Personal training is een-op-een training met fysieke inspanning en mentale ondersteuning in combinatie met voedingscoaching, evaluatie en ontspanning om jouw persoonlijke doel te bereiken. Of dat nu fitter worden en een paar kilo’s kwijtraken betekent, of revalideren, sterker worden en je leefstijl verbeteren.

Fit worden en blijven

Je gaat niet ‘even drie maanden keihard knallen’, het gaat erom dat je je leefstijl omgooit. Zodat je fit wordt en vooral blijft. Het goede nieuws: je hoeft geen topsporter te zijn om die drijfveer te vinden. Bovendien zorgt Training Unit voor dat ene zetje in je rug. Met de juiste mindset werken we samen toe naar je persoonlijke doel. En dat doen we door voor jou de perfecte balans te vinden tussen eten, bewegen en relaxen.

De balans en energie terugvinden

Het toverwoord is balans. En om de balans tussen eten, bewegen en relaxen te vinden, heb je één ding nodig: motivatie. Ben je gemotiveerd om jouw levensstijl aan te passen? Dan helpen de personal trainers van Training Unit je die motivatie zo’n boost te geven, dat de energie weer door je lijf gaat stromen. Als een flinke stoot adrenaline, en dat smaakt gegarandeerd naar meer.

Eet

Wat kun je het beste eten voor een gezondere leefstijl? Training Unit draait binnen een gespecialiseerd softwareprogramma wekelijks een gepersonaliseerde voedingslijst voor je uit, compleet met simpel te bereiden recepten.

Beweeg

Bewegen is meer dan alleen sporten. Maar wat werkt binnen jouw levensstijl het beste? Samen met je personal trainer kijk je wat fysiek haalbaar is om tot jouw persoonlijke doel te komen.

Relax

Ook een must om in balans te blijven: af en toe ontspannen. Een wandeling in de natuur, een uurtje yoga of bankhangen, het maakt niet uit, zolang je er maar relaxed van wordt.

Tijd voor actie!

Met het Personal Training Pakket van Training Unit ga je onder begeleiding van een professional aan de slag met een gezondere, actieve leefstijl wat je gegarandeerd meer energie gaat opleveren.

  • Mail voor meer info of vrijblijvende afspraak.

    Klik hier!