We gaan weer beginnen

From the Blog

We gaan weer beginnen

Beste ……,

Vanaf maandag 11 mei mogen we weer trainen. Voor ons is dit geweldig nieuws. Waar bij veel sportscholen de toespraak van Rutte heel slecht is gevallen zagen wij gelijk de mogelijkheden. We zitten namelijk op de mooiste locatie van Bladel. Weliswaar moeten we wel wat aanpassingen doen maar dat gaat lukken. Vanaf maandag avond verwachten wij jullie weer gewoon op het sportpark in Bladel.

We zijn achter de schermen heel hard aan het werken om alles gereed te maken. Hierbij hoort ook het maken van een nieuw rooster bij. We willen de lessen zoveel mogelijk in stand houden maar zullen wat tijd moeten inrichten om tussendoor alles schoon te maken. Dit is namelijk een vereiste van de overheid. Het rooster zal uiterlijk morgen te vinden zijn op onze facebookpagina, op Instagram en onze website.

Voor yoga en pilates wordt door de overheid bekeken of er een week later gewoon getraind mag worden. Dit zou dan binnen mogen. De yoga en pilates liefhebbers zouden ons enorm helpen indien zij ons even mailen of ze eventueel ook buiten willen trainen. Dit mag namelijk al wel. Indien hier animo voor is dan gaan we ook hier mee van start.

We hopen dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als wij.

Tot volgende week.

Team Training Unit