Ook Yoga en Pilates start

From the Blog

Ook Yoga en Pilates start

Beste ………. ,

Wij hebben velen van jullie al weer gezien. Dit voelt ontzettend goed. Weg voor de camera (niet mijn ding) en weer face to face. Ik wil een ieder bedanken die ons een hart onder de riem heeft gestoken de afgelopen periode. De vele lieve mailtjes, apps en vrijwillige bijdragen zijn een enorme steun voor ons. Ook het weer is aan onze zijde dus wat willen we nog meer……

Yoga en pilates. Juist.
Ook deze groep gaat komende week beginnen. Dit moet voorlopig ook nog buiten. Het kunstgras van Bladella is hier uitstekend voor geschikt. In beginsel werken we nog wel met een aangepast rooster. In de avond uren is het meestal nog te druk op het sportpark. Maar we starten! Indien je in het bezit bent van een eigen matje, blokken en dekentje dan gelieve dit mee te nemen. Dit bespaart ons een hoop extra werk i.v.m. de hygiëne maatregelen.

Wat betreft de betaling van het lidmaatschap:
Ik heb gevraagd aan de programma maker of de incasso’s vanaf 01 juni kunnen worden aangezet. Voor de jeugd, die al eerder zijn begonnen, is dit vanaf 01 mei. Als dit voor jou niet uitkomt graag een mailtje naar ons.

Met sportieve groet en tot snel

Ludo
Training Unit