Mail inzake Corona

From the Blog

Mail inzake Corona

Beste (klant),

We zijn nu een week verder en het team doet zijn uiterste best om jullie handvatten te geven om thuis te trainen, bewegen en vooral op een leuke manier bezig te zijn het lichaam. Ook op YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCNa80QVy9QUketLOJfwv1SQ) hebben wij een Training Unit Kanaal aangemaakt waar al onze trainingsvideo’s op komen te staan.
Daarnaast verschijnen deze video’s ook op sociaal media kanalen (Instagram en Facebook), samen met nog wat ander vermaak om deze dagen door te komen. Even samengevat het programma:
–       Elke werkdag om 10:00 een nieuwe training
–       Elke werkdag om 20:00 yoga oefeningen

Wij willen nu al iedereen bedanken voor jullie lieve berichten, support en loyalilteit. De 3 weken die we verplicht gesloten zijn zullen we ook niet in rekening brengen. De abonnementen worden dus opgeschoven. Wij hopen weer zo snel mogelijk jullie van dienst te kunnen zijn zodat we met zijn allen weer kunnen knallen in en met Training Unit.

Voor nu, blijf gezond, houdt rekening met de medemens en daag je zelf op sportgebied uit waar het kan. Één advies, voel jij je zelf niet 100%? Pak je rust en luister naar je lichaam.

Team Training Unit