3e Mail inzake Corona

From the Blog

3e Mail inzake Corona

Beste (klant),

Inmiddels zijn we al ruim 3 weken gesloten. Er is zo enorm veel veranderd in korte tijd. Ludo sluipt bijna dagelijks de grens over om op de sportschool te komen. Maar daar is het oorverdovend stil. Gisteren is Debby met het schilderen van de deuren begonnen, Ludo bemoeit zich vooral met de administratieve rompslomp van Corona. Super leuk werk overigens. Hele dagen bellen met instanties om telkens van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Hij straalt gewoon. Joey en Bart vermaken zich vooral met maken van filmpjes voor jullie. En de andere trainers…..die zitten thuis in quarantaine. Maar ook zij zijn erg betrokken. Geven veel input en zijn ook niet te beroerd om voor de camera te verschijnen. En Marijke: die heeft alweer een verborgen talent laten zien: video editor. Over 1 ding zijn wij het allemaal eens: we missen jullie! Hier zijn we geen sportschool voor begonnen.

Het verplicht langzamer te moeten bewegen brengt bij de meesten veel teweeg. Liepen we wel allemaal de goede kant in. De enorme warme berichten die we van jullie hebben gekregen doen ons enorm veel goed. Wij hebben hier o.a. besloten om de abonnementen te bevriezen. We hebben veel reacties gehad van mensen dat we de incasso’s wat hen betreft gewoon mochten door laten lopen. Ook de overheid deze week opgeroepen aan een ieder om de sportschool te blijven steunen.

________________________________________________________________________

Door de coronacrisis worden veel sportscholen getroffen, leden haken massaal af maar de overheid doet nu een oproep contributie te blijven betalen.

“Wij zorgen als overheid dat je salaris wordt doorbetaald, dan hoop ik dat mensen de verantwoordelijkheid nemen om anderen te helpen deze lastige periode door te komen”,zegt minister Koolmees in het AD.

________________________________________________________________________

Wij vinden als Training Unit dat we dit echter niet voor jullie mogen beslissen. Heel graag willen wij weten hoe jullie, de leden, tegen deze situatie aankijken. Daarom hebben we een kleine enquête samengesteld. We zouden het erg waarderen als jullie even de tijd willen nemen om deze in te vullen. Je kan dit doen via de volgende link:

https://surveys.enalyzer.com?pid=g2fd7cir

Wij hopen jullie daarna nog beter te kunnen helpen. Blijf ondertussen gezond en zorg goed voor jezelf en je naasten.

Met sportieve groet,

Team Training Unit